Llançà proposa un maig ple d’activitats relacionades amb la natura! ← 19 April, 2017

Categoria → Destaquem Notícies
Llançà proposa un maig ple d’activitats relacionades amb la natura!

El maig, mes de la natura a Llançà. CONSULTA LES ACTIVITATS AQUÍ

Aquest mes de maig es consolidarà, per tercera vegada, com el mes de la natura a Llançà i la Costa Brava degut a què es celebra “l’ennatura’t”, el gran festival de la Costa Brava, amb més d’un centenar d’activitats relacionades amb la natura  a la província de Girona.

És en aquest sentit que, a Llançà, aprofitant la celebració de l’ennatura’t proposem tota una sèrie d’activitats relacionades amb la natura i la família.

Cada cap de setmana es proposaran activitats per conèixer Llançà i el seu territori com: el PNIN de l’Albera, el Parc Natural de Cap de Creus i Cap de Ras.

Com a principal novetat d’aquest 2017 cal destacar les propostes de cap de setmana; “Fragàncies del Cap de Creus” i “Tresors del mar en família” amb activitats de les empreses locals que formen part del Club Natura i Actiu del Patronat de Turisme Costa Brava.

La primera, “Fragàncies del Cap de Creus”, es tracta d’un cap de setmana enfocat a parelles en què es proposa una nit d’allotjament a Llançà  i inclou  una sortida en caiac per acabar fent un tast de vins a una de platja de Cap de Ras, una sortida en veler per les cales del Cap de Creus i, un sopar a un restaurant del municipi. Tota aquesta proposta per només 95 € per persona  que  tindrà lloc el cap de setmana del 13 i 14 de maig.

El proper cap de setmana del 26 al 28 de maig tindrà lloc la segona proposta ;  “Tresors del mar en família” la qual, destaca per estar més enfocada a la família i,  inclou; 2 nits amb pensió complerta amb tres activitats familiars relacionades amb el mar, com son una  visita guiada dels “Tresors del Mar”,  una sortida en barca pel litoral de Llançà i Cap de Creus i, una excursió familiar en caiac. Tot plegat per 98€ els adults i 72€ els nens entre 6 i 15 anys.  el proper cap de setmana del 26 al 28 de maig.

Tanmateix, les entitats esportives del municipi proposaran sortides gratuïtes per tal de conèixer els entorns de Llançà en cadascuna de les seves disciplines; BTT (Club Ciclista Llançà), i Senderisme (Unió Excursionista Llançanenca). I també, les empreses d’activitats nàutiques del municipi oferiran tota una bateria de propostes molt interessants al llarg del mes de maig.

Per acabar de lligar el cap de setmana, els allotjaments de Llançà proposen dormir una nit  a partir de 14€ per persona. + info a www.visitllanca.cat

Pots consultar les activitats i fer les teves reserves pots consultar la web  www.llancactiu.cat.