Segona Foodtruckada al Port de Llançà ← 5 May, 2017

Categoria → Destaquem Notícies
Segona Foodtruckada al Port de Llançà

Dissabte 20 i diumenge 21 de maig al Port de Llançà.

El proper cap de setmana del 20 i 21 de maig es farà al Port de  Llançà la segona edició foodtruckada on, al marge de l’oferta d’una quinzena de food trucks, s’oferirà a tots els assistents un programa d’activitats gratuïtes per a tots els públics.

El dissabte a les 12 i a les 19h tindrà lloc l’espectacle infantil i familiar: “La Harpo’s Band surt al Carrer”. Es tracta d’una cercavila original on podrem gaudir de la banda musical que sempre hagués somiat en Harpo Marx, acompanyada d’un mestre de cerimònies especial.

Dissabte al vespre, a l’hora de sopar, es podrà gaudir del concert de “Strawberry Friends” on cantarà les millors versions dels Beatles.

I per acabar el dissabte de la millor manera, a partir de les 23h, hi haurà l’actuació dels reconeguts “The Covers” amb les seves fantàstiques versions de les cançons més reconegudes del panorama musical.

El diumenge al matí, els infants podran gaudir de diversos Tallers Infantils gratuïts: de Maquillatge, de “Jocs de Taula i “Fem un estoig de feltre”  amb “Embolic de somnis”, “Regals Mar” & “Sa Troca”.

I per concloure el cap de setmana, el diumenge a partir de les 19h tindrà lloc el concert d’una de les revelacions musicals d’aquest 2017 a la nostra comarca; Jordi Ninus.

No us perdeu aquest cap de setmana ple d’activitats a Llançà!