11/06/2018

ACTIVITATS LLANÇÀSUMMER 2018- + DE 500 ACTIVITATS EN FAMÍLIA!

El programa d’activitats  Llançasummer 2018 ja es prepara per aquest estiu 2018 amb un 12 programes d’activitats diferents sumant 500 activitats que s’oferiran diàriament des del 23 de juny fins el dilluns 11 de setembre.

L’aposta per oferir un programa d’activitats per fer en família s’emmarca dintre de la campanya de comunicació d’aquest programa d’activitats denominat “Les millors vacances en família”!

 El programa de visites guiades gratuïtes, que enguany ja fa 14 anys que s’ofereix s’amplia a 10 visites guiades setmanals: “Nit d’estels a l’Albera”, “Els tresors del Mar” “Animals i animalons de l’Albera”  “Llançà i el Parc Natural de Cap de Creus”,  “Llançà Medieval teatralitzat” i “ La Porta d’entrada al Cap de Creus by Museu de l’Aquarel·la de Llançà”repeteixen degut al gran èxit de l’any passat.

 I,  es proposen com a principals novetats d’aquest estiu “El Port i la Llotja”, “Taller de fotografia nocturna a l’Albera”,  “Wine & Beach: Enoruta pel Camí de Ronda” i la “Cultura mediterrània a través de les plantes”.

  Lligat amb aquest programa enguany s’ofereixen també visites amb bus des de Llançà per conèixer l’activitat de “Pirates i Corsaris del Monestir de Sant Pere de Rodes” i, els secrets del Celler HugasDeBatlle de Colera.

El servei de Biblioplatja del Port funcionarà diàriament de 10 a 14h amb la finalitat de prestar els serveis de préstec de llibres i premsa als usuaris.

El servei de Tallers Infantils serà una de les principals apostes oferint als infants  la possibilitat de gaudir de manualitats i tallers diversos en els racons de la Platja del Port (cada dia de 16h30 a 19h30), Platja de Grifeu (cada dia de 10 a 14h) i a la Vila els dimarts, dijous i dissabte de 18h30 a 20h30.

Els altres programes d’activitats que s’oferiran seran El  “Txi- Kung” “Ioga Sunrise” i “ioga sunset”  a les platges de Llançà, Els espectacles Infantils, El “Music & Wine”, El “Trail Running Tramuntanya”,  “Zumba  a la Vila i al Port de Llançà” i el programa “Caminades de natura a Llançà”

Informació addicional