Aquesta tardor, caps de setmana en família

05/09/2018

15 activitats gratuïtes i molt més…. SETEMBRE, OCTUBRE I NOVEMBRE

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Llançà ha programat pels propers mesos de setembre, octubre i novembre  tot un seguit d’activitats per realitzar en família els caps de setmana. Seguint el model d’activitats del “llançàsummer2018” es proposa des de visites guiades familiars, culturals i de natura, a sortides i altres activitats culturals molt interessants i en la seva majoria, gratuïtes.

Per una banda, els visitants podran descobrir els paratges més emblemàtics de Llançà i els seus voltants a través de les ja consolidades visites guiades familiars  “Els ulls de la sirena”, “L’essència de Cap de Ras”, “ El Tresor del Pirata Tort”, “Els Tresors del Mar”, “Animals i animalons de l’Albera” i  “Un Passeig en família pel Camí de Ronda”.

A la seva vegada podran descobrir el Llançà Medieval amb el Monjo Crispí en el Marc de les Jornades Europees de Patrimoni, els secrets dels nostres espais naturals amb “Llançà i el Parc Natural del Cap de Creus” i la “La costa dels sentits”.

Cal destacar que degut a l’èxit de la darrera tardor, es tornaran a oferir propostes com el “Ioga en família” i el “Txi- kung en família” a la Platja de La Farella, un espai idíl·lic per realitzar aquestes activitats! En aquest mateix indret es farà també una observació d’estels amb l’activitat “Nit d’Estels a la Platja”.

Aquesta tardor es recuperarà també la visita guiada “Llançà & búnquers” que permetrà descobrir els noms del paisatge a través de la finestra dels búnquers.

I finalment recalcar que el proper  mes de novembre s’oferirà, cada dissabte, una sortida de senderisme familiar per descobrir totes les rutes locals de senderisme del municipi. En aquest sentit es proposen sortides per conèixer els entorns de Llançà on hi predominen els principals senders de l’Espai Natural de l’Albera i del Parc Natural de Cap de Creus. El preu és gratuït i el guiatge anirà a càrrec del reconegut guia Marcel Gutinell de Gisfera.

 Vine a fer un novembre de senderisme a Llançà.

No oblidem que diferents allotjaments del municipi, ofereixen durant aquests mesos preus especials pels visitants del municipi perquè puguin passar el cap de setmana a Llançà duent a terme totes aquestes activitats.

Podeu consultar tota la info i fer les vostres reserves  a www.visitllanca.cat

 

 

Informació addicional