08/09/2016

Aquesta tardor, caps de setmana en família

11 activitats gratuïtes i molt més…. SETEMBRE, OCTUBRE I NOVEMBRE…

L’Ajuntament de Llançà ha programat pels propers mesos de setembre, octubre i novembre  tot un seguit d’activitats molt relacionades amb activitats per realitzar en família els caps de setmana. Seguint el model d’activitats del “llançàsummer2016” es proposa des de visites guiades familiars, culturals i de natura, a sortides i altres activitats culturals molt interessants i en la seva majoria, gratuïtes.

Per una banda, els visitants podran descobrir els paratges més emblemàtics de Llançà i els seus voltants a través de les ja consolidades visites guiades familiars  “Els ulls de la sirena”, “Indrets màgics de Cap de Ras” i “ El Tresor del Pirata Tort”.

Tanmateix també podran gaudir de les noves visites guiades familiars amb més èxit d’aquest estiu com son “Els Tresors del Mar”, “Nit d’Estels de l’Albera”, “Animals i animalons de l’Albera” i  “Un Passeig en família pel Camí de Ronda”.

A la seva vegada podran descobrir el Llançà Medieval amb el Monjo Crispí en el Marc de les Jornades Europees de Patrimoni i “El Port de Llançà  vist a pinzellades” segons els artistes Gimeno, Terruella i Martínez Lozano a través del Museu de l’Aquarel·la de Llançà.

Cal destacar que s’oferiran noves propostes com el “Ioga en família”, l’interessant activitat d’Anellament d’Ocells” i la visita a les Vinyes del Celler HugasdeBatlle”.

I finalment recalcar que el proper  mes de novembre s’oferirà una sortida de senderisme familiar per descobrir totes les rutes locals de senderisme del municipi. En aquest sentit es proposen sortides per conèixer els entorns de Llançà on hi predominen els principals senders de l’Espai Natural de l’Albera i del Parc Natural de Cap de Creus. El preu de la inscripció és de 5€ i el guiatge anirà a càrrec del reconegut guia Marcel Gutinell de Gregalada Vine a fer un novembre de senderisme a Llançà.

No oblidem que diferents allotjaments del municipi, ofereixen durant aquests mesos preus especials pels visitants del municipi perquè puguin passar el cap de setmana a Llançà duent a terme totes aquestes activitats.

Podeu consultar tota la info i fer les vostres reserves  a www.llancactiu.com