BONA VALORACIÓ DE LA FESTA MAJOR DE SANT VICENÇ 2016

Un any més, els llançanencs i llançanenques han gaudit de la Festa Major de St. Vicenç, una festa oberta i participativa amb activitats per a tots els gustos i totes les edats. Una festa major d’ hivern amb un programa digne i de qualitat.


La Festa de St. Vicenç es va iniciar divendres 22 de gener amb l’ acte institucional de l’ entrega de la Llança d’ Or a la Sra. LolínSaula i Palomer, de la Fundació Saula-Palomer. Un acte emotiu on es feia un esperat reconeixement a una de les persones que ha fet més per la cultura llançanenca. Tot seguit es va dur a terme un intens pregó d’ una gran dama de l’ escena teatral, L’ actriu Montserrat Carulla; persona molt vinculada a Llançà.


Un dels actes més esperats va ser el Correfoc dut a terme pels Diables de l’ Onyar, que van omplir de foc i pólvora la Plaça Major i el nucli antic del poble. Aquest espectacle va omplir de gent els carrers i la plaça, va ser un esclat de guspires que van il·luminar la Plaça Major. El nombrós públic va participar activament en el ball de diables.
Els actes posteriors, concert d’ Hotel Cochambre i Ball de l’ Orquestra Costa Brava van omplir un engalanat envelat que feia goig de veure. Els més petits també van passar-s’ ho d’ allò més bé amb una representació teatral de la cia PocaCosaTeatre, El Carreró de les Bruixes.


Per cloure els actes principals de la Festa Major, la gran dama de l’ escena teatral, Montserrat Carulla ens va regalar una gran interpretació de La IAIA a la Casa de Cultura, amb les entrades exhaurides de feia dies i la sala plena de gom a gom. El públic va homenatjar “la Carulla” amb un llarg i sorollós aplaudiment.


La Festa Major de Llançà 2016 Ha destacat per la gran participació de la població, la gent ha sortit al carrer, ha ballat i gaudit de tots els actes programats… en definitiva, han fet poble!


Llançà segueix sumant!