31/03/2016

El maig es consolida com el mes de la natura a Llançà

Aquest mes de maig s’ha consolidat , per segona vegada, com el mes de la natura a Llançà i la Costa Brava degut a què es celebrva l’ennatura’t el gran festival de la Costa Brava amb més d’un centenar d’activitats relacionades amb la natura a la província

 

Aquest mes de maig s’ha consolidat , per segona vegada, com el mes de la natura a Llançà i la Costa Brava degut a què es celebrva l’ennatura’t el gran festival de la Costa Brava amb més d’un centenar d’activitats relacionades amb la natura  a la província de Girona.

 

 

És en aquest sentit que, a Llançà, aprofitant la celebració de l’ennatura’t ha proposat tota una sèrie d’activitats relacionades amb la natura i la família.

Cada dissabte al matí s’han realitzat activitats relacionades amb el senderisme i visites guiades familiar, rutes guiades molt tranqui-les per conèixer les diferents propostes que ofereix Llançà i el seu territori com: el PNIN de l’Albera, el Parc Natural de Cap de Creus i Cap de Ras.

Els diumenges s’oferirien gratuïtament les visites guiades familiars que més èxit van tenir el passat estiu 2015:  “El tresor del Pirata Tort”i  “Els ulls de la sirena”.

A seva vegada, les entitats esportives del municipi han proposat sortides gratuïtes per tal de conèixer els entorns de Llançà en cadascuna de les seves disciplines; BTT (Club Ciclista Llançà), Senderisme (Unió Excursionista Llançanenca) i Trailrunning (Tramuntanya UELL).

A la seva vegada les empreses nàutiques de Llançà han ofert tot una gamma d’activitats i experiències durant aquest mes de maig com descobrir el litoral de Llançà en catamarà, windsfurf o paddlesurf amb windiscovery, endinsar-se a les aigües del Cap de Creus amb el C.I Cap de Creus o activitats tant innovadores com el geocaiac, ornithocaiac o un curs de tècniques bàsiques de caiac de mar amb Sk Kayak. També cal destacar la clàssica sortida de “La Fauna del Cap de Creus” en caiac de Mar on destaca per l’albirament de peixos lluna i cetacis del Parc Natural de Cap de Creus per SK Kayak.

El gran nombre de participants remarquen una vegada més que Llançà es consolida com una destinació ideal de turisme actiu i de natura!

Per més informació: www.visitllanca.cat / http://natura.costabrava.org/

 

 

 

Video ennatura't 2015