22/06/2016

El programa Llançasummer 2016 supera els 18.000 usuaris

El programa d’activitats Llançasummer 2016 ha tingut una bona acceptació a l’estiu 2016 amb la participació de 18.000 usuaris a les 500 activitats que s’han proposat des de l’Àrea de Turisme de Llançà.

El programa d’activitats  Llançasummer 2016 ha tingut una bona acceptació a l’estiu 2016 amb la participació de 18.000 usuaris a les 500 activitats que s’han proposat des de l’Àrea de Turisme de Llançà.

 

El programa de visites guiades gratuïtes s’ha consolidat amb una mitjana de 21 usuaris per visita augmentant  en un 15% els índex de participació la temporada passada. El programa de visites guiades gratuïtes, que enguany feia 12 anys, oferia 10 visites guiades setmanals: “Indrets màgics de Cap de Ras”, “Nit d’estels a l’Albera”, “Els sons del Cap de Creus”, “Llançà i el Parc Natural de Cap de Creus”  i  “Llançà Medieval teatralitzat” repetien de nou  degut al gran èxit de l’any passat. I,  es proposaven com a noves activitats “Un passeig en família pel Camí de Ronda”, “Nit d’estels del Cap de Creus”, “Els tresors del Mar”, “Animals i animalons de l’Albera” i “El Port de Llançà vist a pinzellades amb el Museu de l’Aquarel•la de Llançà”,

 

El servei de Biblioplatja del Port que ha funcionat diàriament de 10 a 14h i  s’ha  consolidat a la Platja del Port amb més de 7.000 usuaris.

 

El servei de Tallers Infantils ha continuat amb la línia del 2015 amb més de  3.000 nens i nenes que han pogut gaudir de manualitats i tallers diversos en els racons de la Platja del Port (cada dia de 17 a 20h) , Platja de Grifeu (cada dia de 10 a 14h) i a la Plaça Major (dimarts, dijous i dissabte de 18h30 a 20h30).

 

Els altres programes d’activitats han funcionat correctament com són  el “Ioga Sunrise” a les platges de Llançà, els espectacles Infantils, el “Music & Wine”, El “Trail Running Tramuntanya”, “Les sortides en BTT per la Mar d’Amunt”,  “Zumba a la Platja del Port”, els cursos de natació a mar obert “Swim Llançà” i el programa “senderisme a Llançà”.

 

També cal destacar els més de 6.000 usuaris que han utilitzat el LlançàBus durant aquest estiu 2016.

 

Des de l’Àrea de Turisme de Llançà es valoren molt positivament aquestes dades fet que demostren que es tracta d’un programa d’activitats molt consolidat a Llançà i molt enfocat a la tipologia de turisme que té el municipi, on destaca el turisme familiar i el turisme amant de les activitats esportives outdoor.

 

El fet d’allargar el programa i fer-lo coincidir amb el calendari de vacances escolars (des del 22 de juny a l’11 de setembre) ha estat un encert ja que s’ha augmentat notablement el nombre d’usuaris i s’ha pogut oferir les activitats a tots aquells que fan vacances al juny i setembre.

Informació addicional