04/08/2017

Fira del Mar i de l'escamarlà de Llançà

Els propers 26 i 27 d’agost es celebrarà a Llançà la Fira del Mar i de l’Escamarlà de Llançà.

Aquesta activitat co-organitzada per l’Àrea de Comerç del consistori llançanenc,  l’Associació de Comerciants de Llançà, el col·lectiu Sabors Catalans i amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors, la Colla del Ranxo i les empreses de turisme nàutic, té l’objectiu d’oferir un cap de setmana ple d’activitats relacionades amb el mar.

Al Passeig Marítim hi haurà parades i tallers artesanals durant tot el dia. A més, tindran lloc diversos espectacles d’animació itinerants (cercavila, contes, tallers infantils, etc), visites guiades...

La principal novetat d’aquest any i amb l’objectiu de donar a conèixer les activitats que es poden realitzar a la natura i, sobretot, al mar, les empreses d’activitats nàutiques oferiran un munt d’activitats a preus especials durant tot el cap de setmana. Entre tots aprendrem continguts relacionats amb el mar i els esports nàutics: iniciació a la navegació, nocions bàsiques de pesca, windsurf, paddlesurf, jet ski, sortides en caiac...

Destaquem, un any més, la degustació de l’Escamarlà de Llançà que tindrà lloc el dissabte 26 d’agost a partir de les 19h30 i que anirà acompanyada d’una degustació de vins de la DO Empordà i de música mediterrània amb aires de jazz a càrrec d’Equinox Jazz Project. Aquesta activitat pretén promoure la marca “escamarlà de Llançà” creada per la Confraria de Pescadors de Llançà amb l’objectiu de potenciar un excel·lent producte de qualitat i de proximitat. Tot seguit, el grup llançanenc “Nits de Taballera” clourà la nit amb una cantada d’havaneres.

A més a més, durant la degustació de l’escamarlà de Llançà, les empreses d’activitats nàutiques del municipi tindran un stand en el que es sortejaran un munt d’activitats.

Us hi esperem a tots!