07/08/2018

Fira del Mar i de l'escamarlà de Llançà

Vine els propers 24, 25 i 26 d'agost a la fira del mar i de l’escamarlà de #llançà!

El proper cap de setmana del 24 al 26 d'agost es celebrarà a Llançà una nova edició de la Fira de Mar i de l’Escamarlà de Llançà organitzada per l’Àrea de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Llançà conjuntament amb l’Associació de Comerciants del municipi i el col·lectiu Sabors Catalans.

Gairebé una trentena de parades al Passeig Marítim amenitzades per nombroses actuacions d’animació ambientaran el Port de Llançà durant el cap de setmana. A la seva vegada es realitzaran tallers i espectacles infantils.

El dissabte a les 19h30 tindrà lloc el plat fort de la Fira amb el Music & Wine i degustació d’escamarlans de Llançà. Els vins de proximitat geogràfica de la DO Empordà i la música en directe ambientaran un capvespre fantàstic a la Platja del Port de Llançà. Aquesta activitat està cofinançada pel Fons Europeu Marítim i de la Pesca i el Departament d'Agricultura, Pesca i Alimentació en el marc dels ajuts pel desenvolupament local del territori GALP Costa Brava en el que Llançà hi forma part.

La principal novetat d’aquest any i amb l’objectiu de donar a conèixer les activitats que es poden realitzar a la natura i, sobretot, al mar, les empreses d’activitats nàutiques oferiran un munt d’activitats a preus especials durant tot el cap de setmana: iniciació a la navegació, nocions bàsiques de pesca, windsurf, paddlesurf, jet ski, sortides en caiac i en barca...