21/06/2016

Gran cap de setmana medieval a Llançà

Per sisè any consecutiu, i degut a l'èxit de l'edició anterior, l'Associació de Comerciants i l'Ajuntament de Llançà van organitzar el passat cap de setmana la 6a Fira de l’Abat.

L’activitat es va concentrar als carrers principals del Casc Antic i va oferir tota una sèrie d’activitats pròpies d’un mercat medieval: parades, activitats i espectacles.

Aquest any però, la fira va comptar amb dues grans novetats:

  • El dissabte 2 de juliol a partir de les 19h, el Gremi de Carnissers de les comarques gironines va oferir a tots els assistents degustacions de carn tot posant en valor el producte de proximitat o km0.
  • Spiritus Llançà - tant el dissabte com el diumenge de 21 a 23h es va poder redescobrir el Llançà mil·lenari a través d’una visita tematitzada nocturna pel casc antic.

Al llarg dels dos dies hi va haver animació pels carrers, espectacles d’aus rapinyaires, jocs gegants, tallers d’oficis, etc.

Cal destacar que una vegada més, va ser el col·lectiu Sabors Catalans l’organitzador principal de la fira. A més, bona part dels comerços llançanencs van participar activament a la iniciativa tot oferint els seus productes al carrer.