11/01/2017

Llançà acull amb èxit la segona edició del Street Food Winter

El passat dissabte 4 de Febrer va tenir a Llançà la Segona edició del Street Food Winter.

Aquesta activitat, fruit de l’iniciativa dels restaurants de Llançà amb la col·laboració de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Llançà, va aglutinar més d’un miler de persones amb el principal objectiu d’oferir una activitat diferent i innovadora per promocionar la gastronomia local fora de la temporada alta turística.

La proposta tractava d’oferir de 18 tapes a càrrec de 9 establiments locals les quals anaven acompanyades  dels vins de la DO Empordà amb la presència de 3 cellers i la cervesa La Mar d’Amunt.

L’acte es va dividir en dues parts, la primera de 19 a 23h amb l’oferta de tapes i degustacions de vi  acompanyats de la música Jazz de Jazztons Trio i de les versions acústiques d’Anne Sea & The Platypus i la segona, on bars del municipi van oferir  copes per acompanyar la sessió musical de “Radiocassette Night” amb èxits dels 80 i els 90 però també alguns del segle XXI amb els DJ’s Josep Serra i Carles Pujol.

La valoració que s’extreu ha estat molt positiva amb més de 2.500 tapes servides i gairebé 1.200 degustacions del vi de la DO Empordà.

Us esperem el proper mes de juny a l’edició del Street Food Summer 2017 a la Gola!