11/03/2017

Llançà conclou un mes d'abril d'enoturisme amb gran acceptació

Aquest mes d’abril s’ha consolidat , per quart any consecutiu, com el mes del vi a Llançà i la Costa Brava amb la pràctica totalitat de les activitats amb ple absolut!

Aquest mes d’abril s’ha consolidat , per quart  any consecutiu, com el mes del vi a Llançà i la Costa Brava degut a què es celebrava el Vivid, el gran festival del vi de la Costa Brava amb més d’un centenar d’activitats relacionades amb el l’enoturisme a la província de Girona.

És en aquest sentit que, a Llançà, aprofitant la celebració del Festival Vivid ha proposat tota una sèrie d’activitats relacionades en posar el valor del nostre vi i evidentment , el nostre territori.

L’activitat inaugural va tenir  lloc el passat diumenge 9 d’abril amb  un “Enosenderisme” al Parc Natural de Cap de Creus. Una agradable sortida guiada, amb un Guia Oficial del Parc Natural de Cap de Creus, des de Llançà fins a Vilajuïga, tot gaudint del Parc per arribar a fer un Tast de Vins al Celler Gelamà.

Aquest activitat donà pas  a altres  propostes com l’enocaiac (sortides en caiac pel nostre litoral amb tast de vins del nostre territori), Enosenderisme per Mar d’Amunt   (Sortida tranquil·la  de senderisme amb degustació de vins a les Vinyes d’HugasDeBatlle a Colera),  el Music & Wine & Escamarlà de Llançà que va tenir lloc al Passeig Marítim de Llançà i,  el Music & Wine & Formatges que es va fer el dia de Sant Jordi a la Plaça Major de La Vila.

 I, les principals novetats en quant a activitats han estat:

  • El tastet de vins ecològics que es va realitzar la Casa de l’Abat de la mà dels fundadors del projecte Ecoturisme Empordà.
  • El “Vinibus” que va sortir cada dissabte del mes d’abril des de Llançà per anar a conèixer i degustar els vins dels principals cellers de la DO Empordà.
  • Pack de especial VIVID del dissabte 29 d’abril a càrrec de les empreses de Llançà membres del Club de la Ruta del Vi DO Empordà- Costa Brava.

Cal remacarcar la gran participació a la pràctica totalitat de les experiències proposades on la gran majoria han posat el cartell de complert.

Segons l’Àrea de Turisme “Durant aquest mes hem treballat en organitzar activitats amb la finalitat d’oferir els nostres principals actius que son el territori i  el producte local de qualitat mitjançant experiències amb bons professionals de l’enoturisme de la nostra zona. A més, el fet d’estar emmarcat dintre del Festival Vivid  que ens ha ajudat molt pel que fa a la promoció i comunicació. Estem molt satisfets dels resultats de participació d’aquesta quarta edició i podem consolidar el mes d’abril com el mes del vi al nostre municipi”