28/11/2016

Llançà, corre i camina per la Marató de TV3 recapta 1.500€ solidaris!

El passat 18 de desembre, el municipi de Llançà va caminar i córrer per la Marató de Tv3.

El passat 18 de desembre, el municipi de Llançà va  caminar i córrer per la Marató de Tv3. Aquesta activitat ha estat organitzada per l’IES Llançà amb la col·laboració de  l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Llançà i la dinàmica secció de Trail de l’Unió Excursionista Llançanenca, Tramuntanya.

Des de bon mati més d’un centenar de participants es van concentrar a la Plaça Major de Llançà per gaudir de la Marxa per la Marató organitzada per l’IES Llançà. Es proposava un recorregut de 12km per l’Albera de Llançà tot passant per punts emblemàtics com Sant Silvestre o Valleta.

Tanmateix el club Tramuntanya de l’UELL Llançà va organitzar l’entrenament oficial de la Mitja Marató de l’Albera que tindrà lloc a Llançà el proper 15 de gener. Gairebé 50 corredors i corredores van gaudir dels 21km del recorregut d’aquesta cursa tant emblemàtica de l’Alt Empordà.

Cal destacar que la recaptació total per la Marató de TV3 va ser de 1500€ superant amb escreix les previsions inicials. Gràcies a tots els participants i col·laboradors per aquesta magnifica matinal solidària i esportiva!