07/03/2018

Llançà proposa un abril ple d’activitats relacionades amb l’Enoturisme

Aquest mes d’abril es consolidarà, per cinquè any consecutiu, com el mes del vi a Llançà i la Costa Brava degut a què es celebra el Vivid!

Aquest mes d’abril es consolidarà, per cinquè any consecutiu, com el mes del vi a Llançà i la Costa Brava degut a què es celebra el Vivid, el gran festival del vi de la Costa Brava amb moltes activitats relacionades amb el l’enoturisme a la província de Girona.

És en aquest sentit que, a Llançà, aprofitant la celebració del Festival Vivid proposem tota una sèrie d’activitats relacionades en posar el valor del nostre vi i evidentment , el nostre territori.

L’activitat inaugural tindrà lloc el proper diumenge 8 d’abril amb  un “Wine & Beach, Enoruta pel Camí de Ronda de Llançà”. Aquest activitat donarà pas a altres  propostes com l’enocaiac (sortides en caiac pel nostre litoral amb tast de vins del nostre territori), Enosenderisme per Mar d’Amunt   (Sortida tranquil·la  de senderisme amb degustació de vins a les Vinyes d’HugasDeBatlle a Colera) i el Music & Wine & Escamarlà de Llançà que tindrà lloc al Passeig Marítim de Llançà.

Les principals novetats en quant a activitats seran:

  • El concert acústic amb tast de vins ecològics que es realitzarà la Casa de l’Abat de la mà dels fundadors del projecte Ecoturisme Empordà.
  • Pack de especial VIVID del dissabte 29 d’abril a càrrec de les empreses de Llançà membres del Club de la Ruta del Vi DO Empordà- Costa Brava.
  • Un “Enosenderisme” al Parc Natural de Cap de Creus per acabar degustant els vins del Celler Gelamà a Vilajuïga.
  • Un passeig familiar guiat per les cales de Llançà amb tast de vins a les platges més autèntiques del nostre litoral.
  • Un tast de la dieta mediterrània a la Vinyes del Celles d’HugasDeBatlle.

Ja pots la teva reserva online de les activitats a través d'aquesta web!