04/08/2017

Llançàsummer 2017 amb de més de 500 activitats per aquest estiu

El programa d’activitats Llançasummer 2017 ja es prepara per aquest estiu 2017 amb un 12 programes d’activitats diferents sumant 500 activitats que s’oferiran diàriament des del 23 de juny fins el diumenge 11 de setembre.

El programa d’activitats  Llançasummer 2017 ja es prepara per aquest estiu 2017 amb un 12 programes d’activitats diferents sumant 500 activitats que s’oferiran diàriament des del 23 de juny fins el dilluns 11 de setembre. Cal destacar que enguany s’ha continuat apostant  per oferir el programa des de finals de juny fins a la diada per així coincidir amb les vacances dels infants.

 L’aposta per oferir un programa d’activitats per fer en família s’emmarca dintre de la campanya de comunicació d’aquest programa d’activitats denominat “Les millors vacances en família”!

 El programa de visites guiades gratuïtes, que enguany ja fa 13 anys que s’ofereix s’amplia a 8 visites guiades setmanals: “Essència  de Cap de Ras”, “Nit d’estels a l’Albera”,  “Llançà i el Parc Natural de Cap de Creus” i  “Llançà Medieval teatralitzat” repeteixen degut al gran èxit de l’any passat.

I,  es proposen com a activitats ideals per fer en família; “Un passeig en família pel Camí de Ronda”, “Els tresors del Mar”, “Animals i animalons de l’Albera” i “ La Porta d’entrada al Cap de Creus by Museu de l’Aquarel·la de Llançà”.

 Lligat amb aquest programa enguany s’ofereixen també visites amb bus des de Llançà per conèixer el principals cellers de la zona i els principals recursos i atractius del territori com son: Cadaqués, Besalú, Cotlliure, Sant Pere de Rodes, Castelló d’Empúries, Peralada i Vilabertran.

El servei de Biblioplatja del Port funcionarà diàriament de 10 a 14h amb la finalitat de prestar els serveis de préstec de llibres i premsa als usuaris.

El servei de Tallers Infantils serà una de les principals apostes oferint als infants  la possibilitat de gaudir de manualitats i tallers diversos en els racons de la Platja del Port (cada dia de 16h30 a 19h30), Platja de Grifeu (cada dia de 10 a 14h) i a la Vila els dimarts, dijous i dissabte de 18h30 a 20h30.

Els altres programes d’activitats que s’oferiran seran El  “Txi- Kung” “Ioga Sunrise” i “ioga sunset”  a les platges de Llançà, Els espectacles Infantils, El “Music & Wine”, El “Trail Running Tramuntanya”,  “Zumba  a la Vila i al Port de Llançà”, El cursos de natació a mar obert “Swim Llançà” i el programa “senderisme a Llançà”

Per més informació podeu consultar www.visitllanca.cat/www.llancactiu.cat