05/03/2018

Nova edició dels cursos de formació a #llançà

Un any més, l’Àrea de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Llançà, organitza una nova edició de cursos de formació per empresaris i treballadors amb l’objectiu de millorar la competitivitat del teixit empresarial del municipi.

Aquests cursos s’iniciaran el proper dimarts 3 d’abril amb els cursos intensius d'anglès i francès de dos mesos de durada i que es duen a terme a l'escola Friends.

Per altra banda, durant el mes d'abril i maig, al llarg de 6 intenses sessions, s'oferirà un curs de creació de pàgines web a través de l'eina Wordpress. Una oportunitat única per fer-te una web professional de manera gratuïta! 

Un any més, el 15 de maig tindrà lloc un taller per atendre millor els turistes francesos, principal mercat emissor de turisme a Llançà i a la Costa Brava.

I finalment, altres jornades previstes per la tardor tractaran temes d'actualitat com són els smartphone i el canal youtube. 

Cal destacar que totes les jornades són gratuïtes a excepció dels cursos intensius d’idiomes. Com que les places són limitades, tindran preferència els membres de l’Associació de Comerciants de Llançà, com a entitat col·laboradora del projecte.

Places limitades! Inscripcions Oficina de Turisme (972 38 08 55 - turisme@llanca.cat)