Llançà de Primavera, mar i muntanya - Abril 2023

Les activitats del programa "LLANÇÀ DE PRIMAVERA" ja estan aquí!! I venen carregades d'experiències diferents i molt especials per gaudir del mar i la muntanya en família durant els propers caps de setmana.

Amb motiu del Vívid, podràs gaudir d'una visita amb tast històric al Palau de l'Abat amb 3 grans vins de la DO Empordà. El Palau de l'Abat, antiga seu de justícia i presó d'un dels monestirs de més rellevància per la història de la vinya en territori empordanès, és en l'actualitat una residència privada.

Descobreix la màgia del nostre territori amb la sortida de senderisme La ruta de la Pedra Seca. Passarem per indrets naturals increïbles on t’ explicarem la tècnica ancestral de la Pedra Seca de les diferents construccions existents al llarg de l’itinerari.

La visita teatralitzada Hildesind, un viatge en el temps et portarà a conèixer la història i el patrimoni de Llançà i a recordar tot el que havia estat Llançà a l’època medieval.

A més, per les famílies amb nens proposem el Taller: Històries de Mar per posar en valor les arts de pesca, flora i fauna i Mindfulness i pintura per connectar amb el teu interior i amb la naturalesa a través de la pintura.

I per acabar, del 14 al 23 d'abril, celebra la Diada de Sant Jordi amb la passejada literària que et proposem a través dels 31 establiments participants que lluiran portades del llibres de l'escriptor Pere Calders.

 

Consulta més informació sobre les activitats al programa.