Llançà

Llançà és una petita vila mediterrània d'uns 5.000 habitants i amb una extensió de 28,625 Km². Consulta totes les dades de Llançà aquí (Informació de l’Idescat).

S'ubica en una vall, enmig d'un paisatge únic que combina mar i muntanyes, a la comarca de l'Alt Empordà, al nord-est de Catalunya i a uns 30 km de la frontera amb França. A més, disposa d'una extensió de 7km de costa, amb 22 platges i cales petites amb molt d'encant.  

Llançà queda envoltada tant per terra com per mar, per dos espais naturals protegits, el Parc Natural del Cap de Creus i el Paratge Natural d'Interès Nacional de l’Albera. Per tal de preservar el nostre entorn, apostem per un turisme sostenible, proper i amigable amb el medi ambient.

L’excel·lent oferta de platges i cales petites i tranquil·les que ofereix Llançà, el paisatge únic i característic de la zona, la riquesa d’elements significatius de patrimoni cultural - des del megalític (amb dòlmens i restes prehistòriques) a restes significatives de l’arquitectura pre-romànica - i la gran oferta d'activitats, fan de Llançà un destí ideal per gaudir unes vacances inoblidables en familia, en parella, en grup o  fins i tot en solitari!

Tranquilitat per a tu i per la teva familia, seguretat, aventura, descoberta de patrimoni de diversos períodes històrics, la frescor del mar, el benestar de la natura i la descoberta de paisatges únics, la degustació i adquisició de productes de km0 i de qualitat, experiències noves i una gran varietat d'activitats per a tots els públics, són algunes de les sensacions que podràs experimentar a Llançà. I si ja ens has visitat, esperem la teva tornada amb propostes noves pensades especialment per a tu i pels teus.

Anima't i vine a gaudir de l'essència de Llançà els 365 dies de l'any, t'hi esperem!