Aquesta tardor, caps de setmana en família!

05/09/2022

7 propostes d'activitats pels mesos de setembre i octubre!

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Llançà ha programat tot un seguit d’activitats per dur a terme en família els caps de setmana de setembre i octubre.

Seguint el model d’activitats del programa “Vacances Actives en Família 2022” es proposaran activitats i visites guiades familiars, culturals i de natura!

Per una banda, es podran descobrir els paratges més emblemàtics de l’albera de Llançà i els seus voltants a través d'una de les activitats més consolidades del programa: Nordic Walking, així com una sortida de senderisme des del Port de Llançà fins a Cap Ras (Alt Empordà Sea Walking 2022) amb degustació de vi, i una sortida en E-bike a Puig d'Esquers.

També podreu conèixer el Palau de l'Abat i la seva història en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni.

L'activitat "Ocells de Tardor a l'Albera Marítima" es desenvoluparà al paratge natural de Valleta, un indret màgic per gaudir d’activitats en familia a la tardor.

D'altra banda, es durà a terme un taller de dibuix i pintura per a totes les edats a partir de 3 anys, seguint el conte "El Monstre dels Petons".

Finalment, l'activitat estrella serà la inauguració d'una nova ruta de senderisme amb taller: "La Ruta de la Pedra Seca"!

Podeu consultar tota la informació i fer les vostres reserves  a l'apartat "experiències" de la nostra web www.visitllanca.cat