Aquesta tardor, caps de setmana en família!

05/10/2020

15 activitats gratuïtes i molt més…. OCTUBRE I NOVEMBRE

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Llançà ha programat pels propers mesos d’octubre  i novembre  tot un seguit d’activitats per realitzar en família els caps de setmana.

Seguint el model d’activitats del “llançàsummer2020” es proposa des de visites guiades familiars, culturals i de natura, a sortides i altres activitats culturals.

Per una banda,  es podran descobrir els paratges més emblemàtics de l’albera de Llançà i els seus voltants a través de una de les activitats que ha tingut una gran acceptació durant aquest estiu: El Nordic Walking.

A la seva vegada podran descobrir el Llançà Medieval amb el Monjo Crispí en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni i, degut a l’èxit de la darrera tardor, es tornaran a oferir propostes com  son “El mar de Llançà i els dofins de tramuntana” i “Quadern de natura”.

Tanmateix seguint el fil de proposta de posar en valor la sostenibilitat i la natura de Llançà es proposaren noves activitats: “Fruits de la tardor” i “ Iniciació a l’observació a la fauna”. Ambdós activitats es desenvoluparan al paratge natural de Valleta, un indret màgic per gaudir d’activitats en familia a la tardor.

Podeu consultar tota la info i fer les vostres reserves  a www.visitllanca.cat

 

 

 

 

 

Informació addicional