Arriba la 3a edició del Festival de Senderisme "Alt Empordà Sea Walking"!

08/09/2021

La tercera edició de l'Alt Empordà Sea Walking, es durà a terme entre els dies 24 i 26 de setembre de 2021. Aquesta iniciativa, que aglutina esport, cultura i paisatge, es torna a emmarcar en els Festivals de Senderisme dels Pirineus.

La proposta s'articula entorn de la xarxa de camins d'Itinerànnia i en paisatges suggerents altempordanesos,  a través  del guiatge professional per part de persones expertes en senderisme i bones coneixedores dels medis naturals i culturals de la comarca. Les activitats també van acompanyades d’una proposta de tast de producte de quilòmetre zero.

Enguany el programa inclou una desena de rutes, proposades pels ajuntaments de l'Escala, Llançà, Maçanet de Cabrenys, Pedret i Marzà, Peralada, Sant Pere Pescador, Sant Miquel de Fluvià i l'empresa Vertical Emotion. Els guiatges els duran a terme quatre empreses: Empordà Lovers, Gisfera, Terramar Natura i Cultura i Vertical Emotions.

A Llançà, el proper dissabte 25 de setembre es proposa la Ruta 6: “Valleta, fruits de tardor”, itinerari perfecte per assaborir les flors i fruits que ofereix la natura a la tardor al tram entre Valleta i l’Ermita de Sant Silvestre. 

Com en les edicions anteriors, aquesta programació ha estat el resultat de la col·laboració entre el Consell Comarcal de l'Alt Empordà, la Xarxa de Camins Itinerànnia i l'Associació Empordà Turisme.

 

Per a més informació sobre l'Alt Empordà Sea Walking 2021 consulteu la web: www.empordaseawalking.cat