Gaudeix de les activitats familiars "Llançà de Primavera, mar i muntanya" - MAIG i JUNY 2023

02/05/2023

 

Les activitats del programa "LLANÇÀ DE PRIMAVERA" pels mesos de MAIG I JUNY ja estan aquí!! I venen carregades d'experiències diferents i molt especials per gaudir del mar i la muntanya en família durant els propers caps de setmana.

A la Casa Marly podràs gaudir de la projecció del documental Oncotriatló “Kayak no límits. Menorca a cegues” d’ Isaac Padrós i Rai Puig, a continuació Music & Wine & Formatges música a càrrec Rever Queen Quartet, vi del Celler Hugasdebatlle i els formatges de La Formatgeria de Llançà. Quin bona manera d’iniciar el vespre d’un dissabte!

Descobreix la màgia del nostre territori amb la sortida guiada Ocells de l’Albera Marítima. Passarem per indrets naturals increïbles observant les aus que trobarem entre oliveres, ginestes i màquies. No et pots perdre l’ Excursió familiar en Caiac a la Cova on gaudirem de les visites panoràmiques espectaculars del litoral.

La visita teatralitzada Hildesind, un viatge en el temps et portarà a conèixer la història i el patrimoni de Llançà i a recordar tot el que havia estat Llançà a l’època medieval.

A més, per les famílies amb nens proposem el Taller: la biodiversitat marina a Llançà per posar en valor les espècies marines. I pels més petits de la casa proposem aquest tres tallers Vine a jugar i muntar amb Melis , Fem un clauer màgic o potser prefereixes Conèixer els món dels Dodolands?

Amb la sessió de gimnàstica abdominal hipopressius i ioga o la sessió de pilates i ioga podras connectar amb el teu cos, la teva respiració i la nauralesa a través d’aquesta pràctica.

I per acabar, proposem dues experiències d’escapament a l’exterior Escappe Llançà Vila i Escappe Llançà Port, no t’ho perdis!

 

Consulta més informació sobre les activitats al programa.