Gaudeix de les activitats familiars "Llançà de Primavera, mar i muntanya" - MAIG i JUNY 2024

16/04/2024

 

Les activitats del programa "LLANÇÀ DE PRIMAVERA" pels mesos de MAIG I JUNY ja estan aquí!! I venen carregades d'experiències diferents i molt especials per gaudir del mar i la muntanya en família durant els propers caps de setmana.

Vine a gaudir de l’ experiència a la iniciació al Tast de vins de la mà dels Cellers AV Bodeguers i Terra Remota.

A més, per les famílies amb nens proposem el taller sobre la Biodiversitat Marina a Llançà per posar en valor les espècies marines. Joc i diversió amb la pintura a la natura per connectar amb el teu interior i amb la naturalesa a través de la pintura.

I pels més petits de la casa proposem el Torneig de joc de taula "Ranitas" i el Torneig de joc de taula "El Rei dels Daus"

Amb la sessió de gimnàstica abdominal Hipopressius i ioga o la Sessió de pilates i ioga podràs connectar amb el teu cos, la teva respiració i la naturalesa a través d’aquesta pràctica.

A la Casa Marly podràs gaudir de la projecció del documental Oncotriatló “Mahamadou Dambelleh: nedador d’elit i cec de naixement.La força del compromís” i a continuació Music & Wine a càrrec de Gospel on Trio, el Celler La Vinyeta i Inu Sushi. Quina bona manera d’iniciar el vespre d’un dissabte!

Amb la sortida Les Llegendes del Mar amb tast coneixeràs els éssers fantàstics i les criatures del fons del mar passejant i sentin t l'aigua. Acabarem fent un tastet de producte de proximitat.

Continuarem a ritme de la Dansa Terra i Mar i aprendrem passos de danses inspirades en la natura, per sentir-nos connectats a la Terra.

I per acabar, no et pots perdre l’ Excursió familiar en Caiac a la Cova on gaudirem de les visites panoràmiques espectaculars del litoral.

 

Consulta més informació sobre les activitats al programa.