Ja tenim aquí el LLANÇÀSUMMER 2020

22/06/2020

Reinventem el programa Llançàsummer perquè aquest també sigui un estiu espectacular i ple de novetats

Reinventem el programa Llançàsummer perquè aquest també sigui un estiu espectacular i ple de novetats 

Des de l’Àrea de Turisme de Llançà hem preparat un programa adaptat a la nova normalitat perquè tant els llançanencs com els visitants gaudiu de Llançà. Ho hem dissenyat tot perquè descobriu en família el nostre mar i natura, feu esport en un entorn privilegiat i poseu consciència en la salut mental i física.

Amb 7 kilòmetres de litoral a la Mar d’Amunt i a cavall entre dos espais naturals, el Paratge Natural de l’Albera  i el Parc Natural del Cap de Creus, a Llançà podeu gaudir de l’entorn tant al mar com des de l’interior d’aquests espais naturals.

A aquest paisatge i les activitats que us hem preparat, hi hem de sumar la magnífica oferta comercial de restauració i d’allotjament. Amb el tracte familiar i la qualitat en el servei com a protagonistes,  aconseguim que Llançà esdevingui una excel·lent destinació per connectar amb els seus encants i carregar energia positiva.

Durant els mesos de juliol i agost, us hem preparat activitats diàries i les hem dividit en dos blocs: Esport-salut i  Mar-natura.

En el primer grup hi trobem l’Aquagym a l’embarcador de Sant Carles, el taller de Mindfulness i pintura amb la Laia Bedós, les sessions de Qi Jong i ioga a les platges,  les sortides en E-Bike per l’Albera i de caiac contemplatiu i unes sessions d’introducció al Nordic Walking pel Paratge Natural de l’Albera.

En el bloc de Mar-natura hi hem inclòs totes aquestes visites guiades en família: “Els tresors del mar”, “Animalons del Cap de Creus”, “Llançà dels horts”, “La llotja i el Port de Llançà”, “La desaparició de la Sra. Mallerenga”, “Converses de Taverna”, “Descobreix els itineraris de snorkel de Llançà”, “Aprenent de rastrejadors a l’Albera”, “Els secrets de Cap de Ras”, “Explora en família la Platja de Canyelles”, “Els camins de l’exili” i “Millorant la salut amb la natura”.

Perquè puguem gaudir de totes elles de manera responsable, hem preparat aquest decàleg de mesures de seguretat:

  • Son places limitades per garantir la seguretat dels usuaris.
  • Serà OBLIGATORIA la RESERVA PRÈVIA. No s’acceptarà a ningú que no estigui prèviament inscrit.
  • Es pot reservar online a través de visitllanca.cat
  • Es pot reservar per telèfon al  972 38 08 55/ per Whats App: 615 33 07 95 (Només es faran reserves de dilluns a dissabte de 9h a 20h).
  • Es pot fer la reserva a les nostres oficines de turisme.
  • Caldrà portar mascareta sempre que no es pugui garantir la distància de seguretat. Totes les empreses que faran les activitats utilitzaran les mesures adequades. Es pot consultar la informació a www.visitllanca.cat.
  • El pagament de les activitats és farà in situ. Caldrà que es porti la quantitat justa.
  • S’haurà de ser responsable amb les mesures i indicacions que el guia indiqui en el breafing previ de cada activitat.
  • Sumem entre tots per fer un estiu fantàstic a Llançà.
  • Es recomana utilitzar el Llançabus GRATUÏT per gaudir de les activitats. Sigues sostenible!

A més, juntament amb els guies i monitors de les activitats, hem dissenyat un decàleg de bones pràctiques a la natura perquè, entre tots, gaudim del turisme de forma sostenible. També dedicarem la major part de la recaptació a donar suport a l’entitat local “Platges Netes” que, durant tot l’any, treballa per mantenir netes les nostres platges i cales.