LLANÇÀ ACULL AMB ÈXIT LA CINQUENA EDICIÓ DEL STREET FOOD WINTER

21/01/2020

Record de tapes i degustacions servides.

 

 

El passat  dissabte 15 de febrer es va fer a Llançà la cinquena  edició del Street Food Winter a l’Envelat de Les Esplanes.

Aquesta activitat, fruit de l’iniciativa dels restaurants de Llançà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llançà, va aglutinar més d’un miler de persones amb el principal objectiu d’oferir una activitat diferent i innovadora per promocionar la gastronomia local fora de la temporada alta turística.

Aquesta activitat va consisitir  en una oferta de 17 tapes a càrrec de 10 establiments locals les quals anaven acompanyades dels vins de la DO Empordà i Licors Quevall Artesans.

L’acte es va dividir en dues parts, la primera de 19h30 a 22h30 on es van oferir les tapes i les degustacions de vi  acompanyades de la música del grup local "Discover's" i "Equinox Trio"  i la segona, on alguns establiments del municipi van oferir  copes per acompanyar l'actuació musical del "Trio Calavera".

La valoració que s’extreu ha estat molt positiva amb 3.000 tapes servides i gairebé  1.000 degustacions del vi de la DO Empordà i licor, fent el record de totes les edicions del Street Food Winter.

Us esperem el proper dissabte 20  de juny a l’edició del Street Food Summer 2020 a la Gola on es celebrarà la sisena edició amb moltes novetats!!!

 

 

 

 

 

 

 

Video Street Food Summer 2015

Informació addicional