Llançà proposa un abril ple d’activitats relacionades amb l’Enoturisme

13/03/2019

Cada cap de setmana amb un munt d'experiències relacionades amb el vi del nostre territori!

CONSULTA EL FULLETÓ AMB TOTES LES ACTIVITATS AQUÍ

 

Aquest mes d’abril es consolidarà, per sisé any consecutiu, com el mes del vi a Llançà i la Costa Brava degut a què es celebra el Vivid, el gran festival del vi de la Costa Brava amb moltes activitats relacionades amb el l’enoturisme a la província de Girona.

És en aquest sentit que, a Llançà, aprofitant la celebració del Festival Vivid proposem tota una sèrie d’activitats relacionades en posar el valor del nostre vi i evidentment , el nostre territori.

L’activitat inaugural tindrà lloc el proper diumenge 7 d’abril amb  un “Wine & Beach, Enoruta pel Camí de Ronda de Llançà”. Aquest activitat donarà pas a altres  propostes com l’enocaiac (sortides en caiac pel nostre litoral amb tast de vins del nostre territori), Enosenderisme per Mar d’Amunt   (Sortida tranquil·la  de senderisme amb degustació de vins a les Vinyes d’HugasDeBatlle a Colera), el Music & Wine & Escamarlà de Llançà que tindrà lloc al Passeig Marítim de Llançà i un Music & Wine amb desgustació de formatges ecològics a la Plaça Major de Llançà.

Les principals novetats en quant a activitats seran:

  • El concert acústic amb tast de vins ecològics que es realitzarà la Casa de l’Abat de la mà dels fundadors del projecte Ecoturisme Empordà.
  • Pack de especial VIVID del dissabte 27 d’abril a càrrec de les empreses de Llançà membres del Club de la Ruta del Vi DO Empordà- Costa Brava.
  • Un “Enosenderisme” al Parc Natural de Cap de Creus per acabar degustant els vins del Celler Empordàlia a Vilajuïga.
  • Un passeig familiar guiat per les cales de Llançà amb tast de vins a les platges més autèntiques del nostre litoral.
  • Un visita guiada a càrrec del Monjo Crispí on explicarà els secrets de La Vila de Llançà i de la producció del seu licor preferit al Celler Licors Quevall de Llançà.

Per més informació: Oficina de Turisme de Llançà o en aquesta mateixa web: www.visitllanca.cat on podeu fer la vostra reserva online i gratuïta!

Informació addicional