Llançà proposa un maig ple d’activitats relacionades amb la natura

24/04/2019

Aquest mes de maig es consolidarà, per cinquè any, com el mes de la natura a Llançà

Cada cap de setmana es proposaran activitats per conèixer Llançà i el seu territori en família com: el PNIN de l’Albera, el Parc Natural de Cap de Creus i Cap de Ras.

És en aquest sentit, el primer cap de setmana  que es farà la clàssica pujada a Sant Pere de Rodes des de Llançà. L’activitat està englobada dintre de la “Pujada a Sant Pere de Rodes” que organitza Via Pirena i que, consisteix en oferir diverses sortides, des de tots els pobles que conformen el Parc Natural de Cap de Creus al Monestir de Sant Pere de Rodes. Una vegada allà,es farà diverses activitats i fins i tot, hi ha la possibilitat de baixar en bus als pobles de sortida. Podeu fer la vostra inscripció a viapirena.cat.

El següent cap de setmana es proposaran dues noves activitats, el dissabte 11 podreu gaudir d’una sortida en barca per la Mar d’Amunt i el diumenge 12 de maig, d'un Taller d’Aquarel·la i paisatge a la Platja de l’Argilera amb l’artista Laia Bedós.

El cap de setmana del 18 i 19 de  maig hi haurà la possibilitat de gaudir en família de l’excursió en caiac a la “La Cova del Castellar” (dissabte) i realitzar una classe de Txi Kung tant per adults com per famílies a la Platja de Canyelles (diumenge).

I per acabar el mes de maig, el diumenge 26 de maig podreu gaudir d’un taller de Mindfullness i pintura a la zona de Valleta amb l’artista Laia Bedós.

Podeu consultar info i reserves de cada activitat AQUÍ