LlançàBus 2022!

01/07/2022

Des de l'1 de juliol fins al 31 d’agost, el Llançà Bus circularà pel municipi de Llançà amb l’objectiu de facilitar l’accés dels visitants i residents llançanencs a les principals platges del municipi  i els desplaçaments entre el Port i la Vila., i així fomentar la sostenibilitat en el transport.

En la seva divuitena temporada, el recorregut del bus tindrà  un total de 9 km amb sortida cada hora des de l’oficina de turisme. L’horari de funcionament serà de 10h a 14h i de 16h a 20h. Les seves principals parades seran: Oficina de Turisme, CAP, Estació de tren, Plaça Major, Platja del Cau del Llop, Platja de la Farella, Port de Llançà, Platja de Grifeu i Cap Ras.

Per aquest estiu 2022 és continuarà amb el servei de transfer directe entre La Vila i El Port de Llançà cada hora per així millorar la connexió entre els principals nuclis del municipi.

El preu del trajecte del LlançàBus 2022 serà de tan sols 1 € (el servei serà gratuït per menors de 14 anys i majors de 65 anys).  També es podrà comprar un abonament de 14 viatges per només 10 € a les Oficines de Turisme de Llançà!

 

 

Informació addicional