LlançàBus 2023!

20/06/2023

De l'1 de juliol al 31 d'agost

Des de l'1 de juliol fins al 31 d’agost, el Llançà Bus circularà pel municipi de Llançà amb l’objectiu de facilitar l’accés dels visitants i residents llançanencs a les principals platges del municipi  i els desplaçaments entre el Port i la Vila., i així fomentar la sostenibilitat en el transport.

En la seva dinovena temporada, el recorregut del bus tindrà  un total de 9 km amb sortida cada hora des de l’oficina de turisme. L’horari de funcionament serà de 10h a 14h i de 16h a 20h. Les seves principals parades seran: Oficina de Turisme, CAP, Estació de tren, Plaça Major, Platja del Cau del Llop, Platja de la Farella, Port de Llançà, Platja de Grifeu i Cap Ras.

Per aquest estiu 2023 és continuarà amb el servei de transfer directe entre La Vila i El Port de Llançà cada hora per així millorar la connexió entre els principals nuclis del municipi.

El preu del trajecte del LlançàBus 2023 serà de tan sols 1 € (el servei serà gratuït per menors de 14 anys i majors de 65 anys).  També es podrà comprar un abonament de 14 viatges per només 10 € a les Oficines de Turisme de Llançà!

 

 

 

Informació addicional