LlançàBus

03/07/2020

Des del 3 de juliol fins al 30 d'agost , el Llançà Bus circularà pel municipi de Llançà amb l’objectiu de facilitar l’accés dels visitants i residents llançanencs a les nostres platges i els desplaçaments entre el Port i la Vila.

Des del 3 de juliol fins al 30 d’agost, el Llançà Bus circularà pel municipi de Llançà amb l’objectiu de facilitar l’accés dels visitants i residents llançanencs a les principals platges del municipi  i els desplaçaments entre el Port i la Vila.

Aquesta serà la setzena temporada que el Llançabus estarà en funcionament. Val a dir que durant  l’estiu 2019 la participació  va ser  excel·lent amb una mitjana de 100 usuaris al dia, augmentant en un 15% els usuaris de l’estiu 2018.

El recorregut del bus tindrà  un total de 9 km amb sortida cada hora des de l’oficina de turisme. L’horari de funcionament serà de 10h a 14h i de 16h a 19h. Les seves principals parades seran: Oficina de Turisme, Estació de tren, la Plaça de la Vila, el CAP, la Platja de la Farella, la Platja del Cau del Llop, El Port de Llançà , la Platja de Grifeu i Cap Ras.

Per aquest estiu 2020 és continuarà amb el servei de transfer directe entre La Vila i El Port de Llançà cada hora per així millorar la connexió entre els principals nuclis del municipi. Tanmateix i per tal de fomentar la sostenibilitat en el transport, el LlançàBus 2020 serà gratuït per a tots els usuaris.

 

 

 

Informació addicional