Participa a les activitats del programa "Llançà de Tardor" - Octubre 2021!

15/09/2021
 
Des de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Llançà us presentem el nou programa: "Llançà de Tardor – Octubre 2021”, amb activitats de temàtiques diferents que podreu gaudir en família durant els caps de setmana.

Podreu descobrir els paratges naturals més emblemàtics de l’Albera amb activitats esportives com: “Nordic Walking l’Albera – Coll de les Portes”, “E-bike l’Albera” o “Valleta, Fruits de Tardor”, i conèixer la història i el patrimoni llançanenc a través de visites guiades com: “El Record del Monjo Crispí” (teatralitzada), “El Palau de l’Abat” o “Observant l’Enemic! La Ruta dels Búnquers”.

Finalment, s’inclouen dues activitats divertides i entretingudes, pensades especialment per famílies amb nens: “Vine a jugar”, amb jocs de taula moderns, i el conte “El Monstre dels Petons”, amb un taller de pintura i emocions pels més petits de la casa.

Més informació i inscripcions a l’Oficina de Turisme de Llançà: c/ Camprodon, 16-18, 17490 – Llançà, telèfon: 972 38 08 55, i a la web: www.visitllanca.cat