Vine a visitar la Torre de la Plaça!

10/02/2021

La Torre de la Plaça està d'estrena!

 

Una nova distribució interior, amb una imatge diferent i atractiva, dona valor a la Torre Romànica y la distingeix com a centre d'interpretació de la història de Llançà a l'època medieval i moderna.

L'exposició, creada per Joan Serra i Carles Chacón, és informativa i molt amena. Distribuïda en tres seccions diferenciades (una a cada planta de la Torre), conté detalls i curiositats característiques d'aquell període al nostre municipi. Descobrireu els seus origens al s.XIV, la influència de l'Abat de Sant Pere i, fins i tot, les construccions per lluitar contra els pirates i els càstigs públics als malfactors!

La informació es recull en 14 plafons amb diferents imatges i representacions gràfiques, complementada amb elements originals de l'època i peces d'art, que es connecten entre si per explicar la història de forma familiar i divertida.

L'activitat és totalment gratuïta!! 

A més, les primeres visites rebreu un obsequi per família. Com aconseguir-lo?

  1. Demana la clau a la Casa de Cultura i visita la Torre. (Actualment, l'aforament està reduït a la unitat familiar.)

          Horari:

          Dilluns de 9 a 13h.

          De dimarts a divendres, de 9 a 13h i de 17 a 20h.

          Dissabtes de 10:30 a 13h i de 17 a 20h.

          Diumenge de 10:30 a 13h.

  1. Fes-te una fotografia en el pis de dalt i penja-la a instagram o facebook, etiquetant-nos o amb el hashtag #llancaturisme, o envia-la per e-mail a turismellanca@gmail.com, i comenta la teva experiència.
  2. En quant validem la fotografía t'avisarem per a que puguis venir a recollir el teu obsequi a l’Oficina de Turisme – c/ Camprodon, 16-18. (fins a fi d'existències).

         Horari:

         De dilluns a divendres, de 10 a 18h. (dissabtes: atenció telefònica de 10 a 13h)

         Tel.: 972 38 08 55

T'esperem!!