Casa Natal de Salvador Dalí (Figueres)

 

Aquí, on tot va començar, a la Casa Natal Salvador Dalí, t’espera un viatge de descobriment, un relat bategant, un trajecte visual i sonor pels diferents prismes d’un personatge tan universal com polièdric. Hi trobaràs una ruta guiada on imatges, espais i objectes comuniquen, amb hologrames i finestres que parlen, mappings i efectes visuals, calidoscopis gegants i paisatges immersius. Un espai únic al món on es despleguen les mil cares de Salvador Dalí. Conèixer l’artista per entendre l’obra, dialogar amb el Dalí més íntim per accedir al geni. De la infància al bany de masses, de Figueres al món… Amb els sentits ben oberts, prepara’t: ens submergim!

 

HORARIS:

Juny a setembre: de 10h a 19h. Obert cada dia.

Octubre a maig: de 10h a 19h. Dilluns tancat, excepte festius i vigílies de festius.

Visites de 8 pax cada 10 minuts (cal arribar 10 minuts abans de l'hora assignada). Últim accés a les 18h.

L’equipament romandrà tancat els dies 25 de desembre i 1 de gener. Els dies 24 i 31 de desembre i el 5 de gener l’horari d’obertura serà de 10h a 15h.

Els dilluns festius i el dilluns vigílies de festius, s’obrirà l’equipament en horari de 10h a 19h.

PREUS:

Entrada individual general: 12,00 €

Entrada individual reduïda: 8,00 €, carnet jove, estudiants, jubilats, famílies nombrosa, monoparantals, persones de 9 a 17 anys, persones en situació d'atur i discapacitats amb acompanyant.

Entrada grups: 6,00 €
A partir de 20 persones

Entrada gratuïta: Membres del Consell Internacional de Museus (ICOM), de l’Associació de Museus de Catalunya (AMC), de l’Associació Catalana de Crítics d’Art (ACCA) i Amics dels Museus Dalí, degudament acreditaats; menors fins a 8 anys.

DURADA DE LA VISITA: 1h i 20 min aprox.

ADREÇA: Carrer Monturiol, 6 - 17600 Figueres

CONTACTE: 658 107 154; visita@casamataldali.cat (email també per a reserves de grup)

LINK PER A RESERVES: https://cnsd.entradasdemuseos.com/ 

Informació addicional