STREET FOOD SUMMER 2023

19/05/2023

DISSABTE 17 DE JUNY
7a edició del Street Food Summer
20h.
Aparcament de La Gola al Port de Llançà

STREET FOOD SUMMER LLANÇÀ 2023

▶️ T’imagines un vespre arran de mar 🌊 tastant unes tapes 🌮 delicioses amb vins 🍷 de l’Empordà, botigues 🛍️, concerts 🎶 i copes 🍸❓ El proper dissabte 17 de juny... torna el Street Food Summer al Port de Llançà.

En aquesta setena edició participen 14 establiments oferint un total de 25 tapes acompanyades dels vins de la DO Empordà i la Cervesa de Roses

Un any més, comptarem amb el STREET SHOP on els comerços del municipi oferiran una zona de botiguetes en el mateix espai de La Gola!

Tot plegat amb l'objectiu d'oferir una activitat diferent i innovadora per promocionar la gastronomia i el comerç local tot just a l’inici de la temporada alta turística.

La vetllada començarà a partir de les 20h amb les degustacions de tapes, vins i cervesa acompanyats de la música de Covertons Quartet. A partir de les 23h, els bars del municipi oferiran copes per acompanyar el grup de versions "Dr. Slump", per acabar per acabar amb una sessió de Nord Music!

El preu de la copa de vi serà de 2 euros i el de la tapa 2 i 4 euros, els refrescs i la cervesa valdran 2€ i les copes 6€. També s’oferirà un forfait especial, per tal de facilitar cues, que es podran comprar amb antelació a les oficines de turisme de Llançà a partir del dissabte 3 de juny!

TASTA, BALLA I SOMRIU!!

STREET FOOD SUMMER LLANÇÀ- 17 DE JUNY A PARTIR DE LES 20H A LA GOLA (PORT DE LLANÇÀ)