Gaudeix de les activitats del programa "LLANÇÀ DE TARDOR" - Setembre 2023!

30/08/2023

Les activitats del programa "LLANÇÀ DE TARDOR - SETEMBRE" ja estan aquí!! I venen carregades d'experiències diferents i molt especials per gaudir de la natura i el patrimoni en família durant els propers caps de setmana.

Començarem a ritme de la Dansa Terra i Mar i aprendrem passos de danses inspirades en la natura, per sentir-nos connectats a la Terra.

Si vols explorar Llançà i els seu arbres d'una manera diferent Els Arbres de Llançà - Un museu de l'aire de lliure et portarà a conèixer els arbres d'una manera diferent.

Descobreix la màgia del nostre territori amb la sortida de senderisme La ruta de la Pedra Seca amb tast de vins i formatges. Passarem per indrets naturals increïbles on t’explicarem la tècnica ancestral de la Pedra Seca de les diferents construccions existents al llarg de l’itinerari. I acabarem amb el tast del vi del Celler Hugasdebatlle i els formatges de La Formatgeria de Llançà.

I per acabar, proposem l'activitat familiar Cap Ras, un espai ple de vida on aprendrem a fer de naturalistes i valorar aquest indret tan emblemàtic de la costa de Llançà.

 

Consulta més informació sobre les activitats al programa.