STREET FOOD SUMMER 2024

20/05/2024

DISSABTE 15 DE JUNY
8a edició del Street Food Summer
19h30
Aparcament de La Gola al Port de Llançà

STREET FOOD SUMMER LLANÇÀ 2024

 

▶️ T’imagines un vespre arran de mar 🌊 tastant unes tapes 🌮 delicioses amb vins 🍷 de l’Empordà, botigues 🛍️, concerts 🎶 i copes 🍸❓ El proper dissabte 15 de juny... torna el Street Food Summer al Port de Llançà.

En aquesta vuitèna edició participen 11 establiments oferint un total de 20 tapes acompanyades dels vins de la DO Empordà i la Cervesa de Roses.

Un any més, comptarem amb el STREET SHOP on els comerços del municipi oferiran una zona de botiguetes en el mateix espai de La Gola!

Tot plegat amb l'objectiu d'oferir una activitat diferent i innovadora per promocionar la gastronomia i el comerç local tot just a l’inici de la temporada alta turística.

La vetllada començarà a partir de les 19h30 amb les degustacions de tapes, vins i cervesa acompanyats de la música de Covertons Trio. A partir de les 23h, els bars del municipi oferiran copes per acompanyar el grup de versions Pinochio, per acabar amb una sessió de Dj Office!

El preu de la copa de vi serà de 2 euros i el de la tapa 2 i 4 euros, els refrescs i la cervesa valdran 2€ i les copes 6€. També s’oferirà un forfait especial, per tal de facilitar cues, que es podran comprar amb antelació a les oficines de turisme de Llançà a partir del dissabte 8 de juny!

 

TASTA, BALLA I SOMRIU!!

 

STREET FOOD SUMMER LLANÇÀ - 15 DE JUNY

A PARTIR DE LES 19H30 A LA GOLA (PORT DE LLANÇÀ)

Information complémentaire