Llançà de Primavera, mar i muntanya - Març i Abril 2024

 

Les activitats del programa "LLANÇÀ DE PRIMAVERA" ja estan aquí!! I venen carregades d'experiències diferents i molt especials per gaudir del mar i la muntanya en família durant els propers caps de setmana.

Descobreix la màgia del nostre territori amb la sortida de senderisme La ruta de la Pedra Seca. Passarem per indrets naturals increïbles on t’explicarem la tècnica ancestral de la Pedra Seca de les diferents construccions existents al llarg de l’itinerari.

Si vols explorar Llançà i els seu arbres d'una manera diferent et recomanem Els Arbres de Llançà - Un museu de l'aire de lliure.

La visita teatralitzada Hildesind, un viatge en el temps et portarà a conèixer la història i el patrimoni de Llançà i a recordar tot el que havia estat Llançà a l’època medieval.

Vine a gaudir de l’ experiència a la iniciació al Tast de vins de la mà dels Cellers Arché Pagès i Masetplana.

Descobreix la màgia del nostre territori amb la sortida guiada Ocells de l’Albera Marítima. Passarem per indrets naturals increïbles observant les aus que trobarem entre oliveres, ginestes i màquies.

Amb motiu del Vívid, podràs conèixer com s’ha recuperat una vinya amb la varietat tradicional de Moscat. No et pots perdre la Visita a la Vinya al Pla del Ximblar i seguidament farem un Tast amb productes de La Vinyeta.

Del 15 al 23 d'abril, celebra la Diada de Sant Jordi passejant per Llançà i descobreix una ruta literària a través dels establiments participants que lluiran frases, vocabulari i maneres de dir escoltades a Llançà, extretes del llibre “Recull casolà” de Lluís Feliu i Pumarola!

I per acabar, proposem l'activitat familiar Cap Ras, un espai ple de vida on aprendrem a fer de naturalistes i valorar aquest indret tan emblemàtic de la costa de Llançà.

 

Consulta més informació sobre les activitats al programa.